Irány egy távolabbi rendezvény!

3001 Megtekintések 0 Lájkolás

Irány egy távolabbi rendezvény, bérelt teherautóval!

 

Csapatunk idén is hatalmas fába vágta a fejszéjét, és 1500 kilométert tettünk meg, hogy bemutathassuk alkotásainkat egy távoli, vidéki kertészeti kiállításon. A rendezvényt egyre többen látogatják, ezért rendszeresen, minden évben megrendezésre kerül Ausztriában, Carinthia Pobersach városában.

A táj teljes mértékben magával ragadja az embert. Eszméletlenül gyönyörű hegységek veszik körül a települést, csodás állat-, és növényvilággal rendelkezik, kedves emberekkel és rendkívül friss levegővel. A kiállításra való utazás is már önmagában egy igazi élmény a látnivalók és a táj szépsége miatt, ezért mindenképp érdemes autóval úgy nekivágni a kiruccanásnak, hogy két sofőr váltja egymást, és így mindenki kedvére gyönyörködhet a természetben.

 

Az egész település nem túl nagy, de annál barátságosabb és látnivalókban is gazdagabb. Pár kilométerre található Freistritz városa, amely könnyedén megközelíthető, illetve a Dráva folyó is egy karnyújtásnyira helyezkedik el, ami még mesésebbé varázsolja a környezetet. A turisták is előszeretettel látogatnak ide, hiszen nem lehet unatkozni, bőven van mit szemügyre venni, lehet nagyokat kirándulni, illetve tökéletesen kipihenheti magát az ember.

 

A termékek szakszerű elhelyezése érdekében kiváló megoldás a teherautó bérlés!

 

Az igényes kertészeti és kézműves vásáron már negyedszerre vehetett részt a csapat, ahol kizárólag meghívás alapján lehet jelen lenni, mint kiállító.

Először úgy tűnt nehéz lesz orvosolni a termékek biztonságos kiszállítását, hiszen nem állt a rendelkezésünkre ehhez megfelelő jármű, ám gyorsan megoldódott a probléma egy megbízható cég segítségével, akiknek fő profilja a teherautó bérlés. A közreműködésükkel sikerült olyan autót választani a kínálatukból, amelybe biztonságosan el lehetett helyezni kézműves termékeinket, úgy hogy még véletlenül se sérüljenek meg a hosszú út során.

 

Az üzleti útra bérelt gépkocsiba először a fából készült teraszbútorokat helyeztük be sérülésmentesen. A székek és az asztalok alaktalansága miatt aggódtunk, hogyan fog sikerülni, de egy kis ügyességgel könnyedén meg tudtuk oldani, sőt olyannyira, hogy egy garnitúrával többet is be tudtunk pakolni a raktérbe, mint amennyi elfért volna benne.

 

Amikor megérkeztünk és ízlésesen kipakoltuk kincseinket, örömmel jöttek oda a látogatók, hogy szemrevételezzék, kipróbálják és gyönyörködjenek munkáinkban. A legkelendőbbek az edényalátétek, vágódeszkák és a fajátékok voltak, érezhető volt, hogy kifejezetten szeretik és keresik alkotásainkat.

 

Hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be