Szállítási feltételek, garancia

Kézbesítés

Az Ön feladata véget ért a megrendeléssel, utána következik a miénk. A rendelés feldolgozása után a terméket becsomagoljuk úgy, hogy az ne sérüljön a szállítás során és természetesen ellátjuk a “törékeny” címkével és értékbiztosítást is kötünk rá, majd értesítjük a futárszolgálatot, vagy a postát. Erről email értesítést is küldünk, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a levél kiküldésétől számított 48 órán belül már csenget is a futár.

A DPD futárszolgálat idény jelleggel november 21 és december 24 között emelt áron szolgáltat!

Kiszállítási díjak

2500 Ft

Lehetőséget biztosítunk a 24 órán belüli átvételre, sőt azonnali kézbesítésre is - ebben az esetben kérjük, telefonáljon és megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást.

A külföldi kézbesítéstől sem riadunk vissza! A megrendelőnek egyedi árkalkulkációt készítünk a megrendelt áru mennyisége, mérete, értékhatára, súlya, sürgőssége és a szállítás célpontja alapján. A kalkulációt emailben küldjük, visszaigazolás után a csomag feladásra kerül.

Garancia

Műhelyünkben a tökéletességre törekszünk, homokszem viszont bármikor kerülhet a gépezetbe. Ha a termék sérült, nem olyan, mint a képeken, vagy csak egyszerűen szeretné visszaküldeni és másikat rendelni helyette, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk, hiszen célunk a vevői igények teljes körű kielégítése. Mi akkor leszünk boldogok, ha Ön is elégedett!

A beépített óraművek megbízható német gyártmányú Hermle (korábbi daraboknál Kienzle) elektromos szerkezetek. 1 db tartós ceruzaelemmel működtethetőek. Minden óránkra kettő év teljes körű garanciát biztosítunk.